CAFE METSÄNPORTTI - Tunnelmallinen terassikahvila

Meiltä voit ostaa Laitilan pienpanimon virvokkeita moneen makuun, herkullisia irto- ja pallojäätelöitä, fingerfoodtyyppisiä ruoka-annoksia, leivonnaisia, kahvia ja teetä. Kahvilassa on A-oikeudet.

Palvelemme tilausryhmiä toukokuusta lokakuuhun.                                                                            Muut aukioloajat ilmoitamme keväällä 2020.

Tilausryhmien yhteydenotot info@satumatka.fi tai p. 040 7120401 (min. 10 henkilöä)

Meille Helsinginseudulta matka-aikaa menee 2h, Lappeenrannasta vajaa tunti, kuten Kotkasta ja Kouvolasta noin 1h 15 minuuttia.


Mitä yritysryhmät voivat tehdä Metsänportissa?

Toteutamme yrityksille ikimuistoisia ohjelmapaketteja: elävää musiikkia, olutjoogaa, metsäjoogaa, urheiluaktiviteetteja. Halutessanne meiltä löytyy koulutustila sisätiloista, Metsänportissa on A-oikeudet ja tarjolla fingerfood annoksia ym. Yhteistyökumppanimme kautta järjestämme myös isommat ruokailut tiloihimme. Satumaista tunnelmaa hakeville, on mahdollista yhdistää aktiviteetit Satumetsään. Olemme myös verkostoituneet hyvin muiden paikallisien toimijoiden kanssa ja voimme ehdottaa teille muita käyntikohteita Metsänportin lisäksi päiväohjelmaan. Yritysten aktiviteettipäivät ovat hinnaltaan alkaen 800€, hinta ei sisällä ruokatarjoiluja. Pyydä tarjous info@satumatka.fi.

Mitä lapsiryhmät voivat tehdä Metsänportissa?

Metsänportissa sijaitsee ainutlaatuinen Satumetsä, lasten nukketeatteri ja tunnelmallinen kesäkahvila. Kun kaipaan rauhallista retkikohdetta luonnonhelmassa, tule Metsänporttiin. Järjestämme teille satumaisenpäivän, johon kuuluu teatteriseikkailu satumetsässä tai virtuaalinen satuseikkailu mobiililla. Taidekurssin tai nukketeatteriesityksen voit kokea 50-paikkaisessa merirosvoteatterissamme. Viereisellä nurmikentällä voi pelata pallopelejä ajanvietteeksi tai järjestää mukavan picnikin. Retkeen paikanpäällä on hyvä varata noin 2h.

Meille myös pienet ryhmät ovat tervetulleita. Maksimi ryhmäkokosuositus n. 50. Jos teitä on noin 15 henkilöä, yhteistyökumppanimme kuljetuksella on mahdollisuus järjestää matkat todella edullisesti lähiseudulta (esim. Kotka, Hamina jne.). Aktiviteettien hinnat ovat paikanpäällä alkaen 300€ ryhmä. Omilla eväillä pieni lapsiryhmä (n.15henkilöä) kuljetuksineen vierailee Metsänportissa noin 500€ kustannuksella. Pyydä tarkempi tarjous sähköpostilla info@satumatka.fi